Екипажи на зенитно-ракетните комплекси (ЗРК) Бук-М1 поразиха снаряди от реактивната система

...
Екипажи на зенитно-ракетните комплекси (ЗРК) Бук-М1 поразиха снаряди от реактивната система
Коментари Харесай

Руснаците унищожиха снаряди за ракетната система HIMARS край Угледар

Екипажи на зенитно-ракетните комплекси (ЗРК) " Бук-М1 " поразиха снаряди от реактивната система за залпов огън (РСЗО) HIMARS на украинските въоръжени сили в Южнодонецко направление. Това оповестиха от съветското министерство на защитата, съобщи ТАСС.

„ Екипажите на ЗРК „ Бук-М1 “ на подразделенията за противовъздушна защита на групировката войски „ Изток “ от Забайкалския край унищожиха няколко снаряда за РСЗО HIMARS по време на бойно дежурство в Угледарския сектор на Южнодонецкото направление на специфичната военна интервенция унищожиха “, се споделя в известието.

От министерството прецизираха, че комплексът сканира небето на разстояние 100 км. Една от предпочитаните и сложни цели за противовъздушната защита са снарядите за реактивни системи за залпов изстрел HIMARS  американското произвеждане. Те летят бързо и доста високо и също по този начин имат ултраниска радарна видимост, което прави такава цел най-трудната за разкриване и поразяване. Според зенитчици, които сполучливо са поразили стотици цели, интензивността на потреблението на такива оръжия от съперника в този сектор на фронта остава висока.

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР